Kangasalan Autofix on nimensä mukaan autojen fixaukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme kangasalan vanhin autopesula. Palvelumme kattaa ajoneuvojen pesut niin päältä kuin sisäpuoleltakin. Vankka ammattitaito ja halu palvella saa meidän tuotteista ylivertaisia. Pesujen lisäksi teemme automaalauksia, ruostekorjauksia sekä ruosteenestokäsittelyjä. Työssä käytämme laadukkaita Concept cemicals ja Nielsen autonhoitotuotteita. Olemme toimineet kangasalla nyt 16vuotta ja asiakkainamme on niin yksityiset henkilöt kuin ammattiautomyyjät sekä muut yrittäjät. Annamme työllemme tyytyväisyystakuun.

Yrityksemme sijaitsee kangasalan lentolan liikekeskusalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella kallion teollisuusalueella osoitteessa Mursketie 3 Tervetuloa palveltavaksi!

Mikä sitten tekee palveluistamme paremman kun kilpailijat?

Esimerkiksi normaalisti päällypesuun ja sisätilan puhdistukseen muilla autopesuloilla on varattu aikaa 20-40min, meillä asiat tehdään huolella ja aikaa on varattu toimenpiteelle 4tuntia. Meille on tärkeintä että asiakas saa rahalleen vastinetta ja on tyytyväinen laatuun.

 

 

Syyskuun Tarjouksena

Päällipesu + raudan / pienpoisto + kovavahaus

80e

keraaminen pinnoitus 3-vuoden takuulla

300e

Nyt kannattaa laitaa auto talvikuntoon ajoissa vielä todellisiin tarjoushintoihin. Nousupainetta hintoihin tulee syksyn myötä varmasti.

 

 

 

Myös kovia tarjouksia keraamisille pinnoitteille 3 ja 5-vuoden takuulla.
Kysy tarjous!

 

 


  

Sattuiko haaveri liikenteessä?

Ei hätää, korjaamme autosi edullisesti oli sitten vakuutusyhtiö maksumiehenä tai omasta pussista.

 


 

 


 

Meillä käy maksuvälineenä käteinen tai yleisimmät pankki ja luottokortit, sopimusasiakkaille laskutus mahdollisuus.

 

Olemme virallinen Sf-caravan ry:n jäsenetuliike

 

www.autopesukangasala.fi

Powered by Website Baker