Kangasalan Autofix on nimensä mukaan autojen fixaukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme kangasalan vanhin autopesula. Palvelumme kattaa ajoneuvojen pesut niin päältä kuin sisäpuoleltakin. Vankka ammattitaito ja halu palvella saa meidän tuotteista ylivertaisia. Pesujen lisäksi teemme automaalauksia, ruostekorjauksia sekä ruosteenestokäsittelyjä. Työssä käytämme laadukkaita Concept cemicals ja Nielsen autonhoitotuotteita. Olemme toimineet kangasalla nyt 14vuotta ja asiakkainamme on niin yksityiset henkilöt kuin ammattiautomyyjät sekä muut yrittäjät. Annamme työllemme tyytyväisyystakuun.

Yrityksemme sijaitsee kangasalan lentolan liikekeskusalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella kallion teollisuusalueella osoitteessa Mursketie 3 Tervetuloa palveltavaksi!

 

 

____________________________________________________________________________

Koranavirus kurittaa nyt suomea!

Ota riskit haltuun ja vältä altistuminen tartunnoille!

Meiltä nyt autoihin sisäkäsittelyt joissa pystymme desifioimaan sisätilat. 

Erityiskäsittelyllä pystymme tappamaan todistetusti hiv,hepatiitti b, mrsa, eschechia coli, salmonella, typhimurium, listeria bakteerit auton sisäpinnoilta.

Meillä pysyt tarvittaessa asioimaan myös kontaktitta. Käytössämme oleva maksujärjestelmä lähettää puhelimeesi maksulinkin jolla pystyt maksamaan auton etänä. Kaikki autot desinfioidaan ennen asiakkaalle antamista.

 

Kysy tarkemmin ja kerro tarpeistasi!

 

____________________________________________________________________________

Sisäpesu ja kovavahaus tarjouksia nyt marraskuun aikana. Soita ja kerro tarpeesi, niin tehdään auto hienoon kuntoon tulevaa talvea varten todellakin edullisesti! 


 

Loppuvuoden huipputarjouksena tarjoamme keraamisen pinnoitteen autollesi 5-vuoden takuulla jäätävän edulliseen hintaan. Kysy tarjous!

 

 


  

Sattuiko haaveri liikenteessä?

Ei hätää, korjaamme autosi edullisesti oli sitten vakuutusyhtiö maksumiehenä tai omasta pussista.

 


 

Meiltä sijaisauto asiakkaille hintaan 20e/vkr

Muista varata sijaisauto etukäteen!

 


 

Meillä käy maksuvälineenä käteinen tai yleisimmät pankki ja luottokortit, sopimusasiakkaille laskutus mahdollisuus.

 

Olemme virallinen Sf-caravan ry:n jäsenetuliike

 

www.autopesukangasala.fi

Powered by Website Baker